w3c

w3c

Zendingen en retourzendingen

Bestelling

U krijgt altijd een bestelbevestiging nadat uw bestelling verwerkt is in ons systeem. Zodra uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u een verzendbevestiging met daarin de informatie over uw bestelling en eventuele verzendgegevens. Uw bestelling is daarna te volgen via de site van PostNL of DHL met het ontvangen track en trace nummer.

Nadat een bestelling is afgegeven, is het niet meer mogelijk om deze bestelling te combineren met andere bestellingen. Indien de bestelling nog niet in het bestelproces verwerkt is, kan uw bestelling nog aangepast worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt annuleren, dient u contact met ons op te nemen. Indien de bestelling nog niet in het bestelproces is opgenomen, kan uw bestelling nog geannuleerd worden.

Indien u vragen heeft over u bestelling kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.

Verzending van uw pakket

Na ontvangst van betaling bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. De bestellingen worden verstuurd met PostNL of DHL. U kunt kiezen voor de volgende verzendmogelijkheden:


-Basis pakket vanaf €6,98. U ontvangt dan een track en trace nummer om de zending te volgen. Het pakket wordt onverzekerd verstuurd.
-Verzekerd versturen vanaf €7,95. Ook hier ontvangt u een track en trace nummer. Dit pakket wordt aangetekend en verzekerd verstuurd (verschillend opties mogelijk tot max €5.000), neem hiervoor contact met ons op.
-Afhalen. Dit is alleen mogelijk op afspraak. Afhalen kan in Maasbracht. Mocht u de producten willen afhalen neem dan contact op door middel van het contact formulier of de gegevens onderaan deze pagina.

Deze verzendopties gelden alleen voor Nederland.

Woont u in de EU? Voor de levertijd in andere EU landen kunnen wij helaas geen indicatie geven. De bestellingen worden verstuurd met PostNL of DHL. Voor verzending binnen de EU zijn de verzendkosten afhankelijk van waar u woont.

Woont u buiten de EU? Neem dan contact op via het contactformulier of de gegevens onderaan deze pagina. 
Omdat wij voorstander zijn van recycling worden bestelling zoveel mogelijk verzonden in al eerder gebruikte dozen.

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren zonder vermelding van redenen. Dit kan alleen na schriftelijk overleg en mits het product ongebruikt is. Verzendkosten en andere administratieve kosten worden niet geretourneerd. Het overige bedrag wordt na ontvangst binnen 5 werkdagen teruggestort.

Indien u een kapot product/onderdeel of fout artikel heeft ontvangen verzoeken wij u binnen twee dagen na ontvangst van de goederen contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier. Kapotte goederen worden volledig terug betaald, inclusief verzend en andere additionele kosten. Kosten vanwege prioriteit, expres of koerier worden niet terug betaald. Indien u het artikel zelf met wenst te retourneren, dan vergoeden wij maximaal €6,98 van de retourkosten.

Winkel details:

Airsoft Goods
Op de berg 29
6051 KB Maasbracht, Nederland
+31 (0) 6 
83487651

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: