w3c

w3c

Betaling en veiligheid

Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn geheel veilig vanwege onze veiligheidsstandaards. Persoonlijke gegevens zoals gegevens van de creditcard worden beschermd door technische encryptie en additionele autorisatie-processen - die beide als gegevens getransfereerd en opgeslagen worden.

Betalen kan via:
iDeal
Paypal (ook Creditcards)
Vooruitbetaling

iDeal

iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren waarbij u tijdens uw bestelling naar de internetbankiersite van uw bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van uw bank kunt u de betaling van uw bestelling veilig afhandelen. De betaalgegevens zijn al voor u ingevuld. Nadat u een bevestiging van uw bank heeft ontvangen keert u terug naar Airsoftlipo. U ontvangt een bestelbevestiging. Aangezien de iDEAL betaling direct wordt verwerkt is deze direct zichtbaar op uw rekeningoverzicht. Wij sturen uw bestelling meteen verder naar het magazijn zodat de bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. 

Paypal en creditcard

Paypal is een extreem veilige maar zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze. Heb je een creditkaart, dan kun je die koppelen aan je Paypal rekening. Je kunt dan betalingen doen vanaf je creditkaart zonder dat je creditkaartgegevens over het internet gaan. Alleen Paypal weet dan die creditkaart gegevens: voor het overige gaat de betaling als hierboven is beschreven. De afboeking vindt aan het eind van de maand plaats van je creditkaart, indien je Paypal saldo ontoereikend is. Geldopnamen van je Paypal account blijven gewoon plaats vinden door een overboeking te doen van je Paypal account naar je bank- of girorekening van je eigen keuze.

Vooruitbetaling

U heeft de mogelijkheid uw bestelling vooruit te betalen. Tijdens het bestellen kunt u voor deze methode kiezen. Nadat u uw bestelling verzonden heeft ontvangt u een e-mail met de informatie die u hiervoor nodig heeft. Deze informatie is ook te zien tijdens het bestelproces. Zodra uw betaling door ons verwerkt is, wordt de bestelling automatisch naar u verstuurd. Vermeld bij de overschrijving altijd uw bestelnummer. Wij kunnen uw betaling dan snel en makkelijk koppelen aan uw klantennummer.

Maak het juiste bedrag over op onderstaande bankrekening:

T.a.v. Airsoft Goods
IBAN: NL93 KNAB 0255 5417 24
Bank: Knab
Plaats: Maasbracht

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: